Kto może logować się do systemu? #
Listę osób które posiadają konto w systemie i mogą się do niego logować znajdziesz w Ustawienia > Użytkownicy > Lista użytkowników.
W tym miejscu możesz:
- sprawdzić listę osób, które mają dostęp do systemu (użytkownicy, administratorzy, pracownicy, partnerzy handlowi, partnerzy rekrutacyjni),
- edytować uprawnienia po kliknięciu w wybranego użytkownika,
- zablokować lub odblokować użytkownika za pomocą checkboxa w kolumnie „Zablokowany”,
- sprawdzić przyczynę zablokowania użytkownika w kolumnie „Powód zablokowania”,
- usunąć użytkownika poprzez zaznaczenie go na liście i kliknięcie przycisku „Usuń” nad listą (więcej na temat przeczytasz w artykule o usuwaniu użytkowników).
Historia logowań do systemu #
Historię logowań użytkowników z ostatnich 5 dni można sprawdzić w Ustawienia > Użytkownicy > Ostatnie logowania.